De wensen en behoeften van onze klanten staan bij ons centraal. De beveiliging in en rondom bedrijven is nooit hetzelfde. Door een flexibele houding en een breed assortiment van diensten leveren wij aan iedere klant maatwerk. Betrouwbaarheid, flexibiliteit, in combinatie tegen een scherp tarief. Dit zijn de speerpunten die ons onderscheiden in de veiligheidsbranche. Onze ambitie is beveiligingsdiensten leveren van constante kwaliteit die maximaal aansluiten bij de eisen van onze opdrachtgevers. Blueline Security Services is gemiddeld 30 % goedkoper dan andere bedrijven.

Hieronder vind u een greep van de dienstverlening die wij verzorgen


Objectbewaking:

Onze medewerkers zorgen niet enkel voor toezicht en veiligheid, maar treden ook op als dienstverlener. Naast hun vaste taken dragen zij zorg voor de brandveiligheid en het uitvoeren van sluitronden. Ook kunnen wij de centrale post of receptie bemannen. Op logistiek gebied assisteren wij met de controle van voertuigen en de daarbij horende administratieve afhandelingen.


Evenementen:

Wij kunnen u van dienst zijn bij diverse festivals, horecagelegenheden, gala’s en beurzen. Ook bij sportwedstrijden is tegenwoordig strikte beveiliging vereist. In de zomermaanden houden wij toezicht op campings, vakantieparken en recreatiegebieden. Al ons personeel is getraind om oplossingsgericht te handelen en indien gewenst in conflictsituaties adequaat op te treden.


Hondengeleiders:

Met goed getrainde en gecertificeerde politiehonden beveiligen wij uw object, evenement of bouwterrein. Honden hebben een toegevoegde waarde en kunnen assisteren bij indringing, beschadiging of diefstal van uw eigendommen. Al onze geleiders zijn geregistreerd bij de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging (KNPV) en vormen samen met hun hond een professioneel en betrouwbaar duo


Persoonsbeveiliging

Als één van de zwaarste taken binnen de beveiligingsbranche dient elke activiteit tot in de puntjes te worden voorbereid. Dit vergt optimale waarborging van de veiligheid van de te beveiligde persoon. Risico’s voor diens veiligheid worden zoveel mogelijk uitgesloten. Onze persoonsbeveiligers kunnen u vergezellen met zakelijke / privé reizen, officiële aangelegenheden of bij uw zondagse wandeling. Wij bieden u hierbij de mogelijkheid tot een V.I.P voertuig met gediplomeerd directiechauffeur.


Beveiliging ziekenhuizen en zorginstellingen:

Tegenwoordig voelen artsen, verpleegkundigen en ander medisch personeel zich niet veilig in hun werkomgeving. Helaas is agressiviteit een veel voorkomend probleem binnen de zorg. Vooral op de afdeling psychiatrie neemt het geweld richting behandelend personeel flink toe. Denk hierbij aan patiënten die gedwongen worden opgenomen en een gevaar vormen voor de maatschappij. Ook leveren wij personeel aan opvanghuizen, verslavingsklinieken en methadonposten.